UWV werkfit en naar werk

UWV Werkfit & Naar Werk traject

Werkfit zijn betekent dat je er klaar voor bent om aan het werk te gaan. Soms heb je ondersteuning nodig voordat je werkfit bent. Je kunt dan een ‘Werkfit maken’ of ‘Naar werk’ traject volgen. Ik bied deze trajecten op maat aan en kijk samen met jou naar de belangrijkste aandachtspunten.

Het traject start met een intake zodat we weten waar jouw uitdagingen liggen.  Elk mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoefte. Daarom is elk UWV traject bij Louk Bour Coaching maatwerk. Een traject bestaat uit verschillende activiteiten gericht op het ondersteunen, versterken en activeren van jouw werk zodat je straks weer actief deel kan nemen aan de maatschappij.

Het 'Werkfit maken' traject

Ik coach jou juist op die gebieden waarin jij je kunt ontwikkelen. Zo kunnen we aan de slag gaan met werknemersvaardigheden. Werknemersvaardigheden helpen jou om goed te functioneren op je toekomstige werkplek.

Begeleiding is altijd maatwerk en vraagt om een flexibele inzet van re-integratieactiviteiten. Afhankelijk van jouw individuele situatie, wordt er gewerkt aan het klaar maken voor werk. De arbeidsdeskundige van UWV bepaalt welke activiteiten en voor hoeveel uur kan worden ingezet.

UWV

Louk Bour Coaching biedt een brede keuze aan re-integratieactiviteiten

  1. Versterken werknemersvaardigheden;
    Het opbouwen van onder andere het arbeidsritme op een werkervaringsplek en het oefenen van werknemersvaardigheden, zoals het zelfstandig en onder leiding leren  werken.
  1. Verbeteren persoonlijke effectiviteit
    Bij persoonlijke effectiviteit is er aandacht voor het leren omgaan met persoonlijke belemmeringen, assertiviteit en het versterken van het zelfvertrouwen. Dit onderdeel wordt individueel en op maat ingevuld. Dit betekent concreet dat we verschillende coachtechnieken kunnen inzetten.
  1. Loopbaanori├źntatie:
    Het bepalen van een passende zoekrichting op basis van tests en coaching. Daarnaast is er aandacht voor netwerkvaardigheden om optimaal gebruik te leren maken van uw netwerk.

Het 'Naar Werk' traject

Ben je (al) ‘werkfit’ en klaar voor de arbeidsmarkt? Dan kun je door middel van het ‘Naar Werk’ traject samen met mij op zoek naar een baan. Ik zorg ervoor dat je zelfverzekerd en doelgericht op zoek kunt naar werk. Werk dat bij jou past en waar je voor 100% achter staat. Ik ga jou daarbij helpen, mede door het inzetten van mijn uitgebreide netwerk.