Louk Bour-oud

Louk Bour

Louk Bour

Ik ben Louk Bour, woon in Heerlen in een prachtige woning samen met mijn vrouw Annette en mijn trouwe labrador Leia. Ik heb een  fantastische zoon die inmiddels het nest heeft verlaten. Ik ben een echte familieman en vind het ook heerlijk om  met vrienden samen te zijn.

Als coach ga je mij leren kennen als integer, betrouwbaar en soms ook confronterend. Ik ben sterk in het afhandelen van conflicten. Ik sta open voor feedback en ik geef deze ook zelf. Ik ben hard en zakelijk op de inhoud, maar ga voor een warme, zachte relatie waarbij je je toch vertrouwd voelt.

Kwaliteiten en competenties:

Authentiek
Integer
Betrouwbaar
Maatschappelijk betrokken
Ik maak het verschil en durf door te pakken
Ik ben proces- en resultaatgericht
Ik heb plezier in verandertrajecten

Missie & visie

Ik ga uit van het concept dat ieder mens uniek is en zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen keuze. Binnen deze missie wil ik ondersteuning bieden bij het geven van een meer duurzame invulling aan de loopbaan en het leven van mijn cliënten.

Ik mag cliënten begeleiden in hun zoektocht naar (nieuw) werk en probeer het beste uit mensen te halen. Dit voer ik uit op een respectvolle wijze met inzet van diverse methodieken afgestemd op de unieke situatie van de cliënt.

Naast een vertrouwensrelatie is een resultaat- en marktgerichte houding t.a.v. de begeleiding een voorwaarde om succes te kunnen behalen.

Kennis van de arbeidsmarkt, wet- en regelgeving en advisering naar andere instanties is bij Louk Bour Coaching gewaarborgd.

Mijn ervaringen:

 • Re-integratie eerste- en tweede spoor
 • Loopbaanoriëntatie/ loopbaan APK
 • Outplacement
 • Ontwikkeladviezen 45+
 • Coachen van cliënten van alle niveaus
 • Trainingen op het gebied van solliciteren, Social Media en netwerken

Ik werk samen met:

 • Lagarde & You
 • NU Coaching
 • Matchcare
 • Talent4success
 • VSC Coaching
 • LDC

Met dank aan:

 • Mandy Meys voor de teksten en de marketing
 • Sirella Dieteren voor de fotografie
 • Thimo Pagen voor de website